Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2014 21:59 - ЕС е враг на Европа
Автор: insar Категория: Политика   
Прочетен: 1078 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.05.2014 22:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
Докога ще продължават да поставят знак за равенство между масонския проект, наречен "Европейски съюз" и Европа? Старият континент и коренното му население днес са жертва на световната върхушка, решена да го превърне в инструмент на своите геополитически цели. За прокараването им ни шамаросват с понятия като "ислямофобия" и "хомофобия", само и само да бъде вдигната стена срещу естествения опит на европейците да защитят своята изконна територия от натрапници с шериатски амбиции и пропагандата на сексуално дезориентираните.
Днес политици и общественици се опитват неистово да теглят една разделителна линия между Европа и Русия, твърдейки, че трябвало да избираме между двете. Защо? Нима Русия не е част от европейската културна общност и не е била част от нейното развитие през годините? Та руските писатели са били тачени авторитети сред западните си колеги и техните книги са вдъхновили редица известни произведения на западноевропейската литература. Днес приносът на американското културно влияние се изразява най-вече в прокламирането на оскотяващата философия сред подрастващото население.

Защо ЕС работи против Европа?
 - Отнема суверинитета на европейските държави, принуждавайки ги да се подчиняват на решенията, вземани в новата Вавилонска кула в Страсбург. По този начин се постига абсолютен контрол над всички страни и гласовете на несъгласие се обезличават на фона на множеството, дирижирани от Вашингтон. Европейците не избират бъдещето си. Това прави върхушката, назначаваща американските президенти.
- Брюксел няма собствен глас. Евроседалището се е превърнало в една луксозна говорилня на Белия дом, което донякъде обяснява лозунга "Европа - много езици, един глас". Гласът на Големия брат.
- Американските компании разпънаха пипалата си над природните ресурси на Европа. Благодарение на ЕС европейците губят правото си да се разполагат със собствените си богатства.
- ЕС не пази културно-историческото наследство на европейците. Факт! Зад плаща на неолиберализма се атакуват традициите и самосъзнанието на коренното население. Последното е обработвано всекидневно чрез поръчковите медии, че мултикултуризмът е гаранция за щастлив живот и благоденствие в лоното на "общочовешките ценности". Границите на европейските страни, начертани с цената на милиони жертви през две Световни войни днес са отворени за всякакви чуждестранни елементи, повечето от които идват не с идеята да се интегрират, а да наложат своята философия там, където отиват.
- ЕС отделя далеч по-голямо внимание на ислямските фундаменталисти и нелегални имигранти, отколкото на бедстващите европейци (българските пенсионери са един печален пример). Хора, които за пръв път стъпват на Стария континент изведнъж се оказват по-добре третирани от тези, прекарали живота си на него и дали приноса си за просперитета му.
- ЕС прокламира разрушаващи семейството тенденции. Градивната клетка на обществото е подложена на невиждана атака, изразена вече в учебни материали за подрастващи. ЕС иска да накара младите европейци да вярват, че не е задължително едно семейство да се състои от майка и баща. Доказателствата намираме в детските книжки "Daddy, Papa, and Me" (историята на дете и неговите двама бащи), "Mommy, Mama, and Me" (този път дете, отглеждано от две майки) или пък "Arwen and Her Daddies" (Арвен и нейните бащи) . ЕС погазва хилядолетни табута в опита си да разруши христиняския фундамент, на който се крепи европейското семейство, а с него - целия обществен организъм. ЕС внася вирус в организма на Европа, а устоелите на болестта са сочени с пръст и оплювани от жертвите на медийния контрол.
- ЕС отказва да приеме християнските ценности и ги отхърли в своя проект за Лисабонски договор. ЕС отказва на христиняска Европа нейните вековни ценности да бъдат заложени в проекта за бъдещето й развитие? На кои да се осланяме тогава? На тези, подавани от задатлантическите пространства, които толерират издигането на сатанински статуи и богоборческа литература? Всички проучвания показват, че християните и въобще белите хора изчезват като мартенски сняг в Европа, но да сте чули Брюксел да заговори със загрижен тон по въпроса? Или въобще да заговори?

Къде е общото между политиката на ЕС и линията за съхраняване идентичността на европейските нации и воденето им към пргрес, а не към пропастта на човешката деградация? Защо продължават да ни облъчват с лъжата, че ЕС и Европа са едно и също след като ясно си личи, че масонският проект унищожава целенасочено и поетапно европейската култура, дух и население? ЕС е враг, който подменя понятията както е удобно на господарите на Вавилонската кула, за да осъществи своя проект за абсолютен контрол над една опустошена от див капитализъм, ислямски фундаментализъм и оскотели перверзници територия. Територия, неразполгаща с достатъчно съпротивителни сили срещу американо-еврейския диктат.
 
"Европейците трябва да бъдат поведени към супердържава без да съзнават какво се случва с тях"

                                                                                        Жан Моне








Гласувай:
5



1. ssvetozar - Защото
19.05.2014 08:16
"Днес политици и общественици се опитват неистово да теглят една разделителна линия между Европа и Русия, твърдейки, че трябвало да избираме между двете. Защо?"

Защото Русия заграбва чужди територии, а Европа не го прави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: insar
Категория: Политика
Прочетен: 145426
Постинги: 66
Коментари: 81
Гласове: 101
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031